– Vi lover de vanlige opp- og nedturene, romantikk, drama og komedie, sier Gareth Neame, sjef i Carnival Films som produserer «Downton Abbey» , til BBC.

Han fortalte i går at femte sesong sendes neste år, og at Julian Fellowes (eller Julian Alexander Kitchener-Fellowes, Baron Fellowes of West Stafford som han egentlig heter ifølge Wikipedia) blir med videre som manusforfatter.

Nevnte Neame og Liz Trubridge skal produsere.

Den umåtelig populære serien er godt i gang med fjerde sesong på NRK her hjemme, og nå begynner det å ta seg ordentlig opp.

Filter kjører selvfølgelig recaps av hver episode, og denne uka fikk norske seere se en mye omtalt scene. Ingen spoilere i denne artikkelen, men her får du vite alt du trenger å vite om den saken. Eller du kan se Fellowes forsvare scenen her:

Når det nå er klart for en femte sesong, håper vi at vi får se mye til en av våre favoritteskuespillere, Paul Giamatti, i neste års episoder.

I sommer ble det kjent at han ankommer Downton Abbey i årets julespesial. Mens vi venter på det, kan vi nyte en scene fra en av av mange kanonfilmer mannen spiller i, «American Splendor»: