Alle som leser moteblader (eller lever sammen med en som gjør det) vet at Emma «Hermione» Watson er blitt en stor jente.

Noe vi også fikk bekreftet av hennes nydelige innsats i nylige «Perks of Being a Wallflower». Men om det fortsatt skulle være noe tvil, er det første klippet fra hennes kommende film «The Bling Ring» ute på nettet, og der svinger hun seg på en strippestang.

I filmen, som er regissert av Sofia Coppola, følger en gjeng med temmelig selvsentrerte ungdommer som bryter seg inn i husene til kjendiser og fråtser i deres eiendeler.

Det hele er basert på en sann historie, der en vennegjeng (også kjent som Hollywood Hills Burglar Bunch) ranet så mange som 50 Hollywood-hjem, med Paris Hilton som det mest utsatte offeret – hun dukker også opp i filmen. Andre kjente ofre inkluderer Orlando Bloom og kjæresten Miranda KerrBrian Austin Green og hans daværende samboer Megan Fox, samt «det ultimate målet» Lindsay Lohan.

Her forklarer en av de involverte om hvorfor – og hvordan – de gjorde det hele:

Du kan også lese artikkelen som ledet fram til filmen hos Vanity Fair. Allerede i 2011 lagde også Lifetime en tv-film om røvergjengen, men vi tør satse på at Coppolas versjon blir hakket bedre når den kommer til sommeren – 28. juni her hjemme.