Når Lifetime ruller ut sin nye storsatsning «Cocaine Godmother», om den kvinnelige utgaven av Pablo Escobar, er det med Oscar-vinner Catherine Zeta-Jones i hovedrollen – og skuespiller Jenny Pellicer fra Oslo i en av de mest sentrale birollene.

Den første traileren ble sluppet for noen dager siden, og her dukker Pellicer opp i flere sekvenser:

«Cocaine Godmother» er basert på det utrolige livet til den ikoniske kokainsmugleren Griselda Blanco.

Hun var del av Medellín-kartellet og kjent for en særdeles blodig overfor alt og alle – flere ektemenn inkludert. Pellicers rolle heter Carolina, og er en jente som ender opp med å bli Griseldas kjæreste.

– Når vi møter hverandre er Griselda blitt en utrolig hard kvinne mot resten av verden, men så ser hun Carolina, en veldig naiv og sårbar ung kvinne, fortalte Pellicer til Filter Film og TV i sommer.

– Jeg er noe som er veldig rent i hennes liv, og relasjonen vår blir noe veldig uskyldig i fortellingen. Men så begynner jeg selvsagt å bruke dop med henne, og everything goes to the dark side.

Jenny Pellicer på settet til «Puppet Master: The Littlest Reich», en skrekkfilm som slippes til neste år.

Da Pellicer fortalte om prosjektet i juli, kunne hun også fortelle at det var en del nerver i spill når hun skulle spille kjærlighetsscener med filmikonet.

– Hun er så flink! Det var noen øyeblikk hvor jeg satt og så på henne og tenkte, «skjer dette nå? Skal jeg virkelig kysse henne?»

Her hjemme er skuespilleren fra Oslo et ubeskrevet blad, men i Hollywood er hun i ferd med å bygge seg opp et navn via roller i serier som «State of Affairs» og «The Bridge», rebooten av «Puppet Master»-skrekkfilmene og nå altså «Cocaine Godmother», som slippes 20. januar på Lifetime.

Her finner du hele intervjuet fra i sommer.