Den rykende ferske teasertraileren – som ble sluppet i natt – byr på lite action, men til gjengjeld har den flere stemningsfulle bilder fra både London, Østerrike og Roma.

Bildene vitner om fremragende fotoarbeid av Hoyte van Hoytema, kjent for foto på kritikerroste filmer som «La den rette komme inn», «Her» og «Interstellar».

Bond0-1024x426 copy

Ut fra traileren å bedømme er «SPECTRE» på mange måter en direkte oppfølger til «Skyfall», og fortsetter med det å utforske Bonds forhistorie og barndom.

Men handlingen er nok også vel så mye knyttet til Craigs øvrige Bond-filmer.

Traileren byr på korte glimt av Miss Moneypenny (Naomie Harris) og den nye, mystiske Bond-kvinnen Lucia Sciarra (Monica Bellucci).

Bond2-1024x424 copy

Legg merke til den nye Bond-bilen, Aston Martin DB10, som er spesiallaget kun for denne produksjonen.

I traileren får vi også se Mr. White (spilt av Jesper Christensen), en skikkelse kjent fra forbryterorganisasjonen Quantum i «Casino Royale» (2006) og «Quantum of Solace» (2008).

Bond4-1024x419 copy

Idet Bond viser ham ringen til forbryterorganisasjonen SPECTRE, advarer Mr. White: «You are a kite dancing in a hurricane, Mr. Bond.». 

Mot slutten av traileren får vi se Oberhauser (Christoph Waltz) i det som muligens er et hemmelig SPECTRE-møte. Vi får dessuten høre The James Bond Theme, fremført med ny vri.

bond7

Premiere for «Spectre» blir 6. november.

 

Denne saken ble først publisert på jamesbondnorge.no.