I mars til neste år legger Netflix ut 13 episoder av sin nye serie «Bloodline» – en slags psykologisk thrillerserie/familiedrama, som vi er veldig spente på.

Grunnen er nesten ene og alene skuespillerne – blant dem favorittene Kyle Chandler («Friday Night Lights»), Linda Cardellini («Mad Men», «Freaks and Geeks»), Sissy Spacek og, ikke minst, Ben Mendehlson.

Sam Shepard, Ben Mendelsohn

Sistnevnte seiler opp som en av våre favorittskuespillere de siste årene, og i år har han gjort nok en strålende innsats i fengselsfilmen «Starred Up». Den er ikke tilgjengelig i Norge (sukk), men finnes på nettet (også lovlig).

Men nok om det. I «Bloodline» spiller Mendehlson familiens svarte får som returnerer til hjemstedet i Florida Keys og begynner å avsløre de øvrige familiemedlemmenes innerste hemmeligheter. Og det er omtrent alt vi vet.

Netflix slapp også en teaser tidligere i høst:

Produsentene er Daniel Zelman, Glenn Kessler og Todd A. Kessler, gjengen som tidligere har laget «Damages».

Dette er heller ikke den eneste Netflix-nyheten i dag – det er nemlig gjort kjent at strømmetjenesten nå skal lage serie av bokserien «Den onde greven» (kanskje bedre kjent for mange under engelsk tittel «A Series of Unfortunate Events») av Daniel Handler, igjen best kjent for pseudonymet Lemony Snicket).

Bøkene ble også filmatisert i 2004 med Jim Carrey som den onde greven.