Vi begynner å bli temmelig spente på den kommende «RoboCop»-rebooten, som startet innspillingen denne helgen.

Tidligere har et utkast av manuset lekket ut, til en slags form for slakt. Vi syntes imidlertid at de første detaljene hørtes ganske tøffe ut, vi, med mer internasjonale og moderne vrier på skurkebildet.

Noe av det som kom fram i lekkasjen, var hvordan den nye «RoboCop»-filmen innledningsvis vil gjennomgå flere iterasjoner av robotteknologien, fram til den versjonen vår svenske venn Joel Kinnaman vil ende opp med å bære gjennom brorparten av filmen.

Ettersom innspillingen nå er i gang, betyr det også at de første lekkasjene fra settet kan begynne å komme – og det skulle ikke mer enn én dag til før Comingsoon.net derfor kunne publisere de første bildene av Kinnaman i RoboCop-drakten.

På bildene kan vi se at den nye drakten er temmelig forandret fra det Peter Weller bar i originalen fra 1987. Kinnamans versjon er tilsynelatende en helsvart affære, som gir mer inntrykk av å være et mer anatomisk korrekt og strømlinjeformet eksoskjelett enn det utpregede kyborgstuket vi kjenner fra før.

Hva synes du om utviklingen? Selv vår vi egentlig litt nanodrakt-vibber – men hele poenget her er vel at RoboCop er halvt menneske, halvt maskin, og ikke bare en skadeskutt purk som kan ta på seg en drakt når han føler for å denge skurker?