Heisann!

Vi vet ikke så mye om Matthijs Vlot (bortsett fra at vi skulle tippe at han er hollender, ut fra navnet og webaddressen), for websiden hans har rett og slett krasjet etter at denne videoen som han har laget har gått fullstendig viral i løpet av de siste døgnene.

Men at enkle, idiotiske ideer som dette faktisk blir gjennomført og spredd rundt hele verden, er en av hovedgrunnene til at vi elsker internett. Hva hadde mandags- og tirsdagsmorgenene våre vært om ikke en eller annen hollender hadde klippet sammen replikker fra et hundretalls filmer, for å utgjøre teksten til Lionel Richies «Hello»?

Spesielt godt liker vi partiet til Larry Fishburne/Morpheus fra «The Matrix», ha ha!

Vi ble så glade at vi bestemte oss for å spre litt mer glede! Vi gir bort verdikoder (som gir tilgang til gratis film på comoyo.no) til de ti første som kan ramse opp minst tre filmer som har blitt klippet inn her, i kommentarfeltet under.

(«The Matrix» teller dog ikke).

 

Oppdatering: Det der var åpenbart ingen sak for mange av dere – derfor har vi ordna en liten bonus (denne gangen kan vi tilby VOD-verdikoder til de av dere som klarer å navngi fem titler).

Youtube-bruker hatinhand har klippet sammen 64 horrorfilmer i en fem minutter lang video. Ikke på langt nær like kul som «Hello», men likevel.

Hvor mange klarer du?