Helga kan brukes til så mye. Du kan trene, være med venner eller sitte å bingewatche så mye serier du klarer før du må på jobb eller skole igjen på mandag. Trening og det å ha venner vet jeg ikke så mye om, men om du vil fylle helgen med serietitting kan jeg godt hjelpe deg!

Filterguide.no - din guide til alle streamingnyheter

 

Her er fire tips til serier du bør se denne helgen:

 

«Kampen for tilværelsen»

NRK-serien «Kampen for tilværelsen» forsvinner fra NRKs nett-tv den 3. september. Det er ikke planlagt en dvd-utgivelse, noe som kan bety at dette rett og slett er siste sjanse til å se serien, noensinne (!). Dette fikk naturlig nok manusforfatter Erlend Loe til å rase mot NRK forrige uke. Uansett, serien er verdt å få med seg, og begge sesongene kan sees her.

Kan ses på: NRK nett-tv

 

«Blunt Talk»

Denne uken hadde komi-serien «Blunt Talk» premiere på Viaplay. Hovedrolleinnehaver Patrick Stewart spiller et britisk nyhetsanker som prøver å erobre amerikansk tv, men som til stadighet saboterer seg selv ved sin utagerende oppførsel. Serien er laget av Jonathan Ames (Skaperen av «Bored to Death») og er produsert av «Family Guy»-skaper Seth McFarlane.

Kan ses på: Viaplay

 

«Narcos»

Idag kom også Netflix-serien «Narcos», en dramaserie om Pablo Escobars narkokartell i Colombia, og hans kamp mot både colombianske og amerikanske myndigheter. Både regissør José Padilha og hovedrolleinnehaver Wagner Moura var involvert i den fantastiske brasilianske filmen «Tropa de Elite», henholdsvis som regissør og skuespiller, noe som lover svært godt!

Kan ses på: Netflix

 

«Fear the Walking Dead»

Etter å ha pløyd deg gjennom alt dette i helgen passer det godt å se første episode av «Fear the Walking Dead» på HBO Nordic enten på nytt eller for første gang – så du er forberedt på den nye episoden på mandag. God helg!

Kan ses på: HBO Nordic

Filterguide.no - din guide til alle streamingnyheter