Det var nok for mye å forvente at strømmetjenestene skulle pumpe ut like mye spennende nytt som forrige uke, og det har de heller ikke gjort. Men det er masse gøy å se på denne helga også! Vi tok en titt i arkivene og fant filmer og serier vi trygt kan anbefale deg denne helgen.

Filterguide.no - din guide til alle streamingnyheter

 

«Mad Men»

Var du en av dem som aldri så, eller aldri så ferdig «Mad Men»? Nå har du ingen unnskyldning lenger. Nå ligger ALT, på HBO Nordic!

Nå kan du endelig være med i samtalen når folk snakker om ting fra «Mad Men», for eksempel da hun sekretæren kjørte over foten til han fyren:

 

Eller da Betty skjøyt de fuglene

Kan ses på: HBO Nordic

«The Raid 2»

«The Raid 2» er endelig tilgjengelig på Netflix, da den kom på kino ga vår anmeldeler ga seks av seks stjerner til det indonesiske voldseposet, en anmeldelse vi fremdeles står for. Her skal du få en fun fact: «The Raid 2» er en av få filmer hvor oppfølgeren (8.0) har høyere rating på filmsiden IMDB enn den første (7.6)! Det er også den eneste filmen fra Indonesia jeg kan navnet på.

Kan ses på: Netflix

«Mr. Show»


Bob Odenkirk er for mange best kjent som Saul Goodman fra «Breaking Bad» og spin-offen «Better call Saul», men han slo for alvor gjennom i sketsjeprogrammet «Mr Show», med David Cross («Arrested Development»), og alt ligger på HBO Nordic. Om du liker det du ser kan du glede deg over at Netflix har bestilt fire halvtime lange episoder til, pluss en én-times making-of-spesial. Programmet skal hete «With Bob and David».

Om du synes Odenkirk var bedre i «Better Call Saul» kommer det en ny sesong på Netflix neste år.

Kan ses på: HBO Nordic

«Bully»


Hvert år blir tretten millioner amerikanske barn mobbet. Mobbing er et stort problem i nesten alle land. Men hvorfor? Og hva kan gjøres for å bekjempe det? I dokumentaren «Bully» kommer vi ekstremt nære på fenomenet mobbing, så nære at det ofte blir ubehagelig.

Kan ses på: NRK Nett-tv

Også en liten anbefaling til deg som liker dårlige filmer:

«Left Behind»


Har du noen gang tenkt at du har lyst til å se serien «The Leftovers», bare dårligere, i filmformat, fylt av amerikansk kristendom og med Nicholas Cage i hovedrollen? Da har jeg en god nyhet til deg! Netflix har lagt ut filmen «Left Behind», en film om hva som skjer når alle kristne på jorda forsvinner til himmelen, og alle andre blir igjen. Og en av dem er Nicholas Cage. Vil du heller vente på sesong 2 av fantastiske «The Leftovers» trenger du ikke å vente lenge, den nye sesongen har premiere i oktober på HBO Nordic.

Kan ses på: Netflix

God helg, ja!

Filterguide.no - din guide til alle streamingnyheter