Når folk tenker på «Breaking Bad» er det som oftest et bilde av Walter White (Bryan Cranston) man får opp på sin indre skjerm.

Aaron Paul, som spiller hans tidvis neddopede partner Jesse, har også gjort det skarpt, for all del – han vant blant annet Emmy i 2010. Samtidig har Paul liksom vært så tett forbundet med Jesse-figuren at det har vært vanskelig å tenke på ham i andre roller, og han har heller ikke fått like mange jobber som Cranston i kjølvannet av serien.

Nå ser det imidlertid ut til at Paul kan få sjansen til å vise at han har et langt større register som skuespiller enn å være flink til å si «bitch».

Deadline Hollywood rapporterer nemlig at 32-åringen er i samtaler med HBO om å spille hovedrollen i serien «Missionary».

I første omgang er det kun snakk om en pilot, men produsenter her er blant andre Mark Wahlberg og Stephen Levinson (som også var med på HBO-serier som «Entourage» og «Boardwalk Empire») samt forfatter Malcolm Gladwell – så sjansene for at det blir en hel serie er gode.

Som mange kanskje vet, er det vanlig at tv-kanaler bestiller pilotepisoder, og så tar avgjørelsen om de ønsker å bestille en hel sesong av serien ut fra denne.

«Missionary» foregår uansett i Berlin, der en ung misjonær – som da forhåpentlig skal spilles av Paul – blir involvert i virksomheten til CIA.

Dette er for øvrig ikke det eneste spiondramaet fra den kalde krigen som er under utvikling – FX har også en serie, kalt «The Americans», som kanskje kommer til neste år.