Seks episoder er alt Aaron Sorkin har fått for å overbevise de mange skarpe kritikerne av «The Newsroom» om at de har tatt feil, før serien går inn i historien etter tre sesonger.

Heldigvis/dessverre (alt ettersom) ser ikke Sorkin ut til å endre mye på formelen. Her er den første ordentlige traileren:

Som vi ser later det til at Will McAvoy (Jeff Daniels) fremdeles har temperamentet i orden – ikke minst når han må konkurrere mot sosiale medier i dekningen av bombeangrepet mot Boston maraton.

Neil Sampat (Dev Patel) får også en slags Snowden-sak på bordet, når han blir oversendt en rekke klassifiserte dokumenter som han vurderer å publisere – til tross for trusler fra jurister.

«The Newsroom» kommer på C More Series og HBO Nordic mandag 10. november.

Uka før er det også duket for en miniserie fra HBO som vi gleder oss vilt til, til tross for svulstig soundtrack på trailerne som er sluppet til nå. Men se på denne smakebiten, og prøv å påstå etterpå at Frances McDormand ikke kommer til å vinne alle tv-priser som finnes:

Tilbakemeldingene etter filmfestivalen i Venezia var i hvert fall fantastiske.

Serien (hvis fire avsnitt sendes over to dager på C More Series 3. og 4. november) er basert på en Pulitzer Prize-vinnende novellesamling om en lærerinne bosatt i Crosby, Maine.

Hun sliter med depresjon og en familie som bare såvidt henger sammen. Richard Jenkins, Bill Murray, Brady Corbet, Zoe Kazan, Rosemarie Dewitt m.fl. fyller resten av den imponerende skuespillerlista.