I dag føler vi oss ikke helt på topp, ettersom vi var ute og drakk gravøl for Comoyo View i går. Triste saker.

Telenor har nemlig bestemt seg for å legge ned all satsing på film og tv over internett, og trekker ut kontakten for Comoyo View «mens leken er god» – altså før tjenesten i det hele tatt kom ut av betafasen.

Som vår (forhenværende) sjef Sven Størmer Thaulow sier i DN i dag:

– Levende bilder har vært et viktig produktområde for oss, og vi har laget et godt produkt med godt innhold. Men vi har slitt mye med programrettigheter. Vi anser at vi ikke får de innholdsrettighetene vi vil ha til den rette prisen.

– Kombinasjonen av innholdskostnader, prispress i markedet og sterk konkurranse er ikke en vinner. Netflix har, sammen med noen andre aktører, drevet opp kostnadene for filmrettigheter dramatisk i Norge. Derfor blir kostnadsstrukturen for innholdsavtaler krevende. Vi slutter mens leken er god, sier Thaulow videre.

Med i dragsuget går da også Comoyo Filter – i hvert fall i sin eksisterende form. Vi som har jobbet med bloggen i Comoyo slutter i selskapet, så om vi skal videreføre den må vi ta noen grep.

Vi får se, endel tyder på at vi kommer til å prøve i hvert fall. Men trolig kommer vi til å ha noe lavere tempo den nærmeste tida uansett, mens vi områr oss litt.