Toronto Internasjonale Filmfestival er godt i gang. En av filmene som har fått mye oppmerksomhet er ifølge Empire den nyskapende «Hardcore», laget av russiske Ilya Naishuller, og det er lett å skjønne oppstyret. Filmen har lånt grep fra tv-spill og porno, og er spilt inn i førstepersons-perspektiv, noe som rett og slett ser helt fantastisk ut! Bare se på det her:

«Hardcore» markedfører seg selv på Indiego som den første actionfilmen laget i første-personsperspektiv. Ballen startet å rulle etter at Naishuller lagde musikkvideoen «Bad Motherfucker» for bandet Biting Elbows. Filmen endte opp med å få over 40 millioner visninger, og Naishuller bestemte seg for å prøve å finansiere en hel spillefilm laget i samme stil:

Det klarte han. Han samlet inn de siste 250 000 dollarene han trengte i fjor, og nå er filmen klar for visning på festivaler. «Hardcore» handler om cyborgen Henry, som etter å ha blitt gjenopplivet må redde sin skaper og kone fra en psykotisk mann ved navn Akan (som selvfølgelig  har telekinetiske krefter og en svær gjeng med bevæpna vakter).

Filmen fikk til den spesielle «POV»-stilen ved å bruke en go-pro-maske:

Go-pro-masken som ble brukt under innspillingen.
Go-pro-masken som ble brukt under innspillingen.

Det er foreløpig lite informasjon om hvordan og når man kan se filmen, men den offisielle siden sier den kommer på kino iløpet av året, og blir garantert å kjøpe digitalt om ikke lenge. Vi har allerede funnet frem visakortet.

PS! Klarer du ikke å vente, kan du se «Doom», som også har en liten scene filmet i første-person: