Gode gamle He-Man, også kjent som prins Adam av Eternia for dem av oss som var i riktig alder da det sto på som verst, er i ferd med å gjenoppstå på film.

Regissøren? Muligens ingen ringere enn Harald Zwart, nordmannen bak filmer som den fine «The Karate Kid»-remaken og «Mortal Instruments: City of Bones» (som dessverre gikk dårlig og fikk oppfølgerne sine kansellert i fjor høst).

Det melder The Wrap, som har en kilde på innsiden av produksjonen.

Jobben er imidlertid ikke i havn for Zwart ennå. Ifølge The Wrap-skribent Jeff Sneider er også «The Lego Movie»-redigerer Chris McCkay og «Another Earth»-regissør Mike Cahill på lista over mulige navn.

Zwart virker som det tryggeste valget i bunken, all den tid han har utbredt erfaring med denne typen produksjoner fra før, mens Chris McCkay i regijobben for «Robot Chicken» har mye erfaring med nostalgien som følger 80-tallets kanskje aller mest muskløse actionfigurer.

Det mest interessante valget ville likevel være Cahill, med tanke på hvor fin den nedtonede sci-fi-fortellingen «Another Earth» viste seg å være, selv med minimalt budsjett.

Finnes det en reell sjanse for at Cahill vil få lage en sær nytenkning rundt livene til gladgutter som Orko, Battle Cat og Skeletor, eller er han bare på lista som et billig alternativ som vil overkjøres kreativt?

Hvem vet?

Så lenge det ikke blir «Kick-Ass 2»-regissør Jeff Wadlow, slik ScreenRant melder, kan vi nok alle uansett leve med utfallet.

Jeff Wadlow, altså. Hvordan klarte du å klabbe til et så godt utgangspunkt? Du hadde jo Jim Carrey pluss alle folkene fra førstefilmen bortsett fra de som døde, sånn cirka!

Med «Transformers», «Teenage Mutant Ninja Turtles», «He-Man» og «G.I. Joe» tilbake i livene våre på jevnlig basis er uansett én ting helt sikkert:

Det var aldri noen vits å vokse forbi niårsstadiet.

Foto av Zwart: Ian Smith under en Creative Commons Share Alike 2.0-lisens