I forrige uke fikk vi en melding mer sjokkerende enn en roseseremoni der noen besvimer og ungkaren sier feil navn: I en tweet bekreftet Mike Fleiss, skaperen av «Bachelor»-franchisen, at det ikke blir noe «Bachelor Pad» denne sommeren.

Hvis du er blant dem som har fått med deg «Bachelor»/«Bachelorette»-spinoffen som hadde premiere sommeren 2010 (og har gått på FEM de siste tre høstene), så deler du harmen i Bachelor Nation.

«Bachelor Pad» var en slags komprimert og hakket med eksklusiv variant av «Paradise Hotel», med tidligere «Bachelor» og «Bachelorette»-beilere som deltakere. Premisset var genialt enkelt: Putt noen av de mest elskede, hatede, løsaktige og drikkfeldige tidligere deltakerne inn i «Bachelor»-huset i et par uker, legg opp til romantiske dates, ydmykende konkurranser og høy seksuell spenning, med 250.000 dollar som gulrot og intrigeskaper. Resultatet: Tv-gull, i hvert fall i form av seertall.

Så hvorfor ikke forsette? Ryktene vil ha det til at ABC, som eies av Disney og har et ganske familievennlig image, synes det ble for mye drikking, eksponert hud og romstering under lakener. Hmpfhr!

Det finnes fortsatt håp om at Bachelor Pad gjenoppstår til neste sommer. I mellomtiden har jeg laget min egen private kåring over noen av de beste øyeblikkene:

 

Beste fyllekule

Åh alkohol, hvilken gave du er til reality-produsenter, solaruimsbrune IT-konsulenter som liker å ha det fett, og oss som får se på. Vinner av Jillian Harris‘ hjerte og offisiell douchebag, Ed, bragte ren glede på åpningskvelden av sesong tre (trykk på bildet for å se klippet):

 

Beste konkurranse

Produsentene er utrolig kreative hva konkurranser gjelder. Hinderløype i pisket krem eller Twister i bikini, anyone? Men ingenting slår da guttene i sesong to, korrekt antrukket i Speedos, skulle knuse jentene i synkronsvømming (fra 09:00 og utover):

 

 Mest romantiske gest

Det er massevis av tilløp til romantikk og serien har faktisk produsert er par faktiske forhold. Men få deltakere er villige til å ofre drømmen om pengepremien for sin kjære. Unntaket er Ames, en ekte gentleman! (Kjærligheten varte ikke spesiselt lenge, men glem det da):

 

Mest Lolmantiske gest

Wes serenader Gia. Med samme låt han prøvde å sjarmere Jillian med på «The Bachelorette». De fleste jenter ville ønske å synke i jorden av en sånn seanse, men Gia blir helt over seg og ytrer de berømte ord (dessverre ikke med på klippet): «He’s like a modern day Shakespeare.»

 

Drøyeste utnyttelse av personlig drama for seertallenes skyld

Kort fortalt: Holly og Michael var forlovet, gjør det slutt, og blir mer på «Bachelor Pad» sammen (produsent gnir seg i hendene), Michael prøver å vinne Holly tilbake, men Holly har bare øyne for Blake. På sesongfinalen skjer dette:

Og så dette:

Ice cold, baby. Ice cold.

Holly og Blake er faktisk gift nå. Det første «Bachelor Pad»-ekteskapet! Måtte det bli mange flere! Bli med i kampanjen: Tweet #SaveThePad til @ABCNetwork.