Forrige måned ble det klart at Jo Nesbøs forsøk på å komme seg inn i den amerikanske tv-industrien ikke ble like smertefri som hans hjemlige affærer, da NBC ikke plukket opp piloten til «I Am Victor» med 90-tallshelten John Stamos i hovedrollen.

Alt håp var imidlertid ikke ute for serien, ettersom kanalen heller ikke karakteriserte prosjektet som «dødt». I stedet ønsket de å gjøre endringer i formatet, for å ta en ny vurdering senere.

Ifølge Deadline er denne prosessen nå godt i gang. Kanalen har satt igang seriens opprinnelige manusforfatter Mark Goffman («The West Wing») til å jobbe intensivt med materialet i to uker, for deretter å se om serien kan plukkes opp i neste omgang.

I serien skal vi forhåpentligvis få følge Victor Port (Stamos), en fremgangsrik skilsmisseadvokat som har et noe spesielt syn på forhold.

I omskrivingen skal det ifølge Deadline visstnok legges mer vekt på Victors privatliv opp mot sakene han fører i jobben, to elementer NBC likte spesielt godt ved ideen.

Hele tonen i serien er også oppe til vurdering etter at den eksekutive produsenten Katie Jacobs forlot prosjektet fordi det hele framsto for mørkt – vi kan med andre ord forvente en lysere tone. Høres det bra ut, da?

Om alt går som det skal, spilles den nye piloten inn i begynnelsen av september, med en tiltenkt seriestart etter den olympiske vinterlekene.