Helgen for halvannen uke siden kom den glimrende første traileren til Will Ferrells kommende komiserie «The Spoils of Babylon», og ett av mange samtaleemner derfra vi kunne ha brukt litt mer tid på var comebacket til Haley Joel Osment.

Du vet, guttungen som var så vilt flink i «Den sjette sansen» (da var han 11 år gammel) og «A.I. Artificial Intelligence» to år seinere.

Seinere gikk karrieren noe treigere, blant annet var det vel noen rusproblemer inne i bildet stakkar. Rolletilbudene ble av det smalere slaget, blant annet lånte han stemmen mye til diverse dataspill i tillegg til endel andre småting.

Men hei, nå har 25-åringen studert eksperimentelt teater i New York, og er for alvor på vei inn i varmen igjen. I «The Spoils of Babylon» spiller han en slags JR Ewing-aktig forretningsmann med skumle planer:

Men dette er slett ikke det eneste prosjektet Osment nå går inn i. Ifølge Deadline har han nemlig takket ja til to (halv)store prosjekter – Kevin Smiths kommende «Tusk», der han skal spille en podcastvert som går på jakt etter kollegaen som har forsvunnet i skauen i Canada, og Max Landis‘ kommende «Me Him Her» der han spiller mot blant andre Geena Davis.

Bra for ham!

La oss se traileren til «The Spoils of Babylon» bare én gang til:

Bonus: Vi prøvde på noe «morsom» photoshopping med Osment og Macaulay Culkin, men resultatet ble noe av det verste vi har kastet bort verdifull arbeidstid på noensinne (og det sier ikke lite).

Til skrekk og advarsel: