De hadde neppe forutsett hvor enorm suksess filmen skulle få, da filmskaperne og skuespillerne bak «Blair Witch Project» delvis improviserte seg fram i nytt filmterreng i 2009.

Ikke bare skapte de (den senere mye kopierte) found footage-sjangeren, men de skapte også gull av gråstein. Med et utgangsbudsjett på skarve 20.000-25.000 dollar, spilte filmen inn nærmere 250 millioner dollar. Med etterarbeid endte budsjettet riktignok opp mot 750.000 dollar, uten at det gjør inntjeningen mindre imponerende.

Det er sånn man skulle tro folk ble rike av, ikke sant? Vel, ikke alle. Nå har filmens utøvende produsent, Kevin P. Foxe, begjært seg selv personlig konkurs ifølge sladrenettstedet TMZ.

Foxe skal ifølge begjæringen bare være god for 900 dollar. 100 av dem er cash, møblene hans er verdt rundt 500 kroner, klærne hans 100 – og så har han visst hatt noe sportsutstyr for 200 dollar. Gjelden, derimot, er på 132.000 dollar. Det er vel ikke sånn Hollywood-produsenter skal måtte leve, er det?

Nå har riktignok ikke Foxe gjort så veldig mange andre filmprosjekter som er verdt å trekke fram siden «Blair Witch», og det er vel filmselskapene som uansett stikker av med de store overskuddene. Trist er det uansett.