Serien «I Am Victor» – som Jo Nesbø er med å produsere og skrive, og som skal baseres på en kommende Nesbø-bok, kommer stadig nærmere å bli en realitet.

I januar ble det klart at NBC hadde bestilt en pilotepisode av serien (det vil si at Nesbø & co. får penger til å spille inn én episode, før NBC tar stilling til om de vil bestille en hel sesong), og nå er det også klart hvem som skal spille hovedrollen i piloten.

John Stamos! Uncle Jesse fra «Under samme tak», du vet:

Det er The Hollywood Reporter som melder dette.

Stamos skal da spille tittelkarakteren Victor, en skilsmisseadvokat som blir sammenliknet med Gregory House – svært smart og kjapp i replikken, dog med noen sosiale utfordringer.

Umiddelbart virker kanskje valget av Stamos noe merkelig, men fyren er jo en tv-veteran av de sjeldne blitt – mye av 2000-tallet brukte han på «Akutten», og de siste årene har han blant annet dukket opp i «Glee» og «Law & Order: Special Victims Unit».

Også har han spilt med The Beach Boys ved flere anledninger – han var til og med i originalvideoen til «Kokomo»!

Mange flinke folk jobber for øvrig med serien.

Katie Jacobs har for eksempel tidligere produsenterfaring fra «House», mens Mark Goffman – en særdeles merritert manusforfatter som har skrevet flere episoder av «Presidenten», «Studio 60 on the Sunset Strip» og «White Collar» – også er med i teamet.