Husker du den «Conan the Barbarian»-filmen som kom i fjor med Jason Momoa? Nei?

Nå gjør filmstudioet Universal som resten av verden – de ignorerer at kjempefloppen noengang kom ut, og lager enda en reboot av merkevaren Conan. Og denne gangen har de faktisk (ja, faktisk!) fått med seg Arnold Schwarzenegger, som spilte karakteren i to filmer i 1982 og 1984. «The Legend of Conan», som etter planen skal komme sommeren 2014, følger opp handlingen fra 1982-filmen.

Det låter jo unektelig litt latterlig at 65 år gamle Arnold tar på seg denne rollen på nytt – man skulle jo tro at en barbar hadde en forventet levealder som ikke kom i nærheten av 60-årene.

Men produsent og mulig manusforfatter Chris Morgan forteller at de kommer til å utnytte Arnolds alder i fortellingen, for å fortelle en beintøff historie a la Clint Eastwoods «Nådeløse menn».

– Filmen tar opp tråden med Conan i forhold til hvor Arnold nå er i livet sitt, og vi kommer til å bruke det faktum at han er eldre i historien. Jeg elsker Conan så høyt at jeg ikke ville rørt dette med mindre vi kom opp med noe ordentlig. Vi tror at dette kan bli en verdig oppfølger til originalen, sier han til Deadline.

Arnie er forresten ikke spesielt redd for å tukle med filmarven sin – både en ny «Terminator»-film og en oppfølger til «Twins» har vært diskutert.

Sikkert er det i hvert fall at han gjør et ordentlig comeback til neste år, med hovedrollen i hele tre store-ish actionfilmer.

Én av dem er filmen med tittelen «Ten» (som Arnold selv har sammenliknet med «Predator»), der det første bildet fra innspillingen ble sluppet i går.

Fin sveis!