Trailerne for «Guardians of the Galaxy» har hittil vært veldig opptatt av å vise det brede lag av publikum at heltene er rare og smågale, og ikke minst at de kommer «fra folka som laget «Captain America», «Avengers», «Iron Man», og så videre.

I den nye utvidede traileren for superhelt-sci-fi-filmen er det fremdeles spor av det absurde i situasjonen om at et menneske, en slåsskjempe, en snikmorder, en rom-vaskebjørn og et snakkende tre skal redde galaksen – men det virker som vi har nådd et nytt steg i Marvels markedsføring.

Nå handler det stadig mer om den dramatiske heltedåden og hvor heltemodige Star-Lord (Chris Pratt) og de andre småskurkene kan være. Med traileren presenterer også Marvel en rekke bilder, som blant annet gir oss en første kikk på Yondu, spilt av Michael Rooker («The Walking Dead»).

Yondu (Michael Rooker) i «Guardians fo the Galaxy». (Foto: Disney)

Musikken denne gangen er The Runaways med «Cherry Bomb», en av mange låter som Marvel nylig slapp fra soundtracket til filmen – angivelig Star-Lord sin hjemmelagede favorittkassett fra 80-tallet, da han ble bortført til verdensrommet.

De andre trailerne har vært lagt til Norman Greenbaums «Spirit in the Sky» og Björn Skifs «Hooked on a Feeling».

La oss bare håpe at det ikke kommer en trailer om en måned, som avslører absolutt alt av handlingen – slik det gjerne har en tendens til å være. Regissør James Gunn avsluttet nylig arbeidet på filmen, som er klar til premiere i august.

– Uansett hvordan publikum mottar filmen, så er det ikke en eneste uærlig eller urent bein i «Guardians…» kinematiske kropp, sa han ifølge Variety, før han på Twitter ga stafettpinnen videre til Peyton Reed («Yes Man»).

Reed har tatt over Marvels neste film, «Ant-Man», etter at Edgar Wright forlot prosjektet i begynnelsen av juni.

«Guardians of the Galaxy» får norsk premiere den 1. august i år.