Jada. Mesteparten av tiden til Jerry Seinfeld etter at den enormt populære (og ikke minst: enormt GODE) sitcomen med samme etternavn ble lagt ned i 1998, har gått med til å pleie interessen for baseball, dyre klokker og unge koner. Sporadisk avbrutt av talkshowopptredener, standupshow og stemmelegging for tegnefilmer. Det virker jo som et behagelig liv, det. Desto større grunn til å være glad for at han har tatt seg tid til å komme opp med et nytt show.

Selv om selve idéen til webserien «Comedians In Cars Getting Coffee» er så enkel at den oppsummeres i tittelen, og forlengst har fått onde tunger til å mumle om at dette er virkeliggjøringen av den «Seinfeld»-episoden (eller rettere sagt storylinen) hvor  de prøvde å pitche ideen om «a show about nothing», og selv om showet etter traileren å dømme muligens kan risikere å ende opp som en dårligere filmet verson av (Jim Jarnusch’) «Cigarettes And Coffee» – uten sigaretter (og Wu-Tang Clan) – eller en familievennlig (æsj!) «The Aristocrats»,  er vi allikevel mer enn villig til å gi dette en sjanse.

Er tross alt en mer enn ålreit gjeng Seinfeld tar med ut for en kaffe: gamle kjenninger som Larry David og Michael Richards for eksempel, men også Alec Baldwin og Ricky Gervais (det er vel tross alt etterhvert ettertrykkelig bevist at Gervais UTELUKKENDE klarer å være morsom når han ikke skal «spille en rolle», selv om det setter hans suksess med karakteren David Brent i et litt uhyggelig lys).

Showet har premiere neste torsdag. Mer info på denne nettsiden. Og for de som synes det var litt mye kaffi og litt lite biler i den nye traileren: