Ny dag, nytt tv-prosjekt som i hvert fall på papiret virker svært severdig.

Hitfix rapporterer nemlig at de to ringrevene (host!) Woody Harrelson og Matthew McConaughey skal spille hovedrollene i en detektivserie som for tiden shoppes rundt, som det heter, til ulike amerikanske kanaler. Det er egentlig et ganske stort scoop – både Harrelson og McConaughey er sterke navn, som sikkert har kunnet velge og vrake i mange bra filmroller. Harrelson var sist sett i en artig rolle i «The Hunger Games», mens McConaughey gjorde et solid comeback med fjorårets overraskelsesfilm «The Lincoln Lawyer».

De to skuespillerne kjenner hverandre også godt fra filmene «EDtv» og «Surfer Dude», og bør i hvert fall på papiret ha en viss kjemi.

Hva så med manus? Ifølge Hitfix skal vi følge etterforskerne Rust Cohle og Martin Hart, som på hver sin kant har jobbet med en 17 år gammel drapssak i Louisiana.

Serien er skrevet av Nic Pizzolatto, som blant annet har skrevet to episoder av AMCs «The Killing», og regissør Cary Fukunaka (som blant annet laget flotte «Jayne Eyre») vil regissere.

Dette vil for øvrig være den første store tv-jobben McConaughey gjør (jeg regner ikke gjesteopptreden i «Eastbound and Down» med her), mens Harrelson såklart ble stjerne i sitcomen «Cheers».