«Anchorman» og «Knocked Up»s Paul Rudd er i sluttforhandlingene om rollen som vitenskapsmannen Hank Pym/superhelt «Ant-Man», melder blant annet The Wrap og Variety i dag.

Filter har tidligere skrevet at Marvels ønskeliste besto av Joseph Gordon-Levitt og Paul Rudd, men nå virker det som om de tar hver sin tegneserie i og med at Gordon-Levitt lurer i kulissene til Sandman.

Begge ville nok begge kledd rollen som Pym – mannen som utvikler et serum som gir ham evnene til å krympe og kommunisere med insekter – men siden Rudd nå har fått jobben vil vi tro at Marvel og regissør Edgar Wright legger seg på en munter tone i «Ant-Man», noe vi tror kler filmen ganske godt.

Regissør Wright har tidligere gitt oss «Shaun of the Dead», «Hot Fuzz» og senest «The World’s End». «Ant-Man» er skrevet sammen med Joe Cornish («Attack the Block», «The Adventurs of Tintin»).

– Det fine med å lage disse filmene er at jeg elsket å lese tegneserier da jeg vokste opp, så hvis jeg skal lage en Marvel-film, så vil jeg at den skal føles som en Marvel-tegneserie, fortalte Wright til IGN for noen uker siden.

I sommer  kunne Wright vise noen test-scener fra «Ant-Man»Comic Con:

Til IGN forteller han at testvideoen er ganske representativ på hvordan filmen og kostymet vil se ut når den har premiere i 2015.

Her hjemme er Paul Rudd snart aktuell med «Anchorman 2» – Will Ferrell og Adam McKays oppfølger til kultklassikeren fra 2004.  Eller snart og snart. Den får først premiere 7.februar neste år, mens amerikanerne , de heldiggrisene, får filmen på kino fredag denne uka.