Vince Vaughn er 42 år gammel. Owen Wilson er 45. Ja, de er dritgamle, og tilhører åpenbart den generasjonen som ikke aner hva en datamaskin er (og ikke begynn å snakke om webkameraer da, du).

Du vet, den generasjonen som pleide å høre på Guns ‘N Roses og røyke seg fjerne.

Men når de mister sin vanlige jobb som klokkeselgere klarer de på en eller annen måte å lure seg inn hos Google for et internship. Derfor heter filmen «The Internship».

Hos Google må de konkurrere mot massevis av kjempeambisiøse, megastreite ungdommer (veldig mange av dem med indisk opprinnelse, ser det ut til). De drikker aldri øl og er skikkelig ræva i sport.

Google har åpenbart sponset denne filmen, og har logoen sin plassert overalt.

Siden jeg jobber i en teknologibedrift der vi har veldig mange ingeniører (flere av dem med fortid i Google), kan jeg bekrefte noen av stereotypiene her. Vi har bordtennisbord midt i kontorlandskapet. Også lo jeg litt da jeg så en rubiks kube dukke opp – denne veldig flinke fyren jobber nemlig hos oss:

For øvrig syns jeg «The Internship» oser av halvslapt venstrehåndsarbeid, av den typen som Owen Wilson og Vince Vaughn dessverre har gjort altfor mye av siste årene.

Men vi skal såklart se den. Er det en liten sjanse for at den har noen av elementene som gjorde filmer som «The Wedding Crashers», «Dodgeball» og «Old School» til små komiklassikere, må vi jo det.

Norsk premieredato er for øvrig ikke fastsatt, men i USA kommer den ut 7. juni.