I 2010 oppnådde regissør Gareth Edwards en viss suksess med «Monsters» (se filmen her) – en film om livet på jorda etter at utenomjordiske livsformer har rota det til.

Den gang var monsterne av, vel, håndterbare størrelser. Men når Edwards nå blåser nytt liv i kjempeøglen Godzilla, kan vi trygt vente oss monsteraction av en litt annen størrelsesorden.

Nå har Warner Bros. ifølge HitFix bekreftet at den nye «Godzilla»-filmen skal få sin premiere 16. mai 2014, og at vi kan forvente oss «røff, realistisk action» som vil «ta figuren tilbake til sine røtter» – i 3D, selvfølgelig.

Blir vel noe sånt som dette, da?

Manuset til filmen ble originalt skrevet av David Callaham («The Expendables»), men det er siden blitt bearbeidet av David S. Goyer («The Dark Knight»-trilogien) og Max Borenstein (som har skrevet det kommende fantasy-eventyret «The Seventh Son» med Jeff Bridges og Julianne Moore).

Det er ikke knyttet noen skuespillere til filmen, som publikum først fikk se en (visstnok dritkul) konseptteaser for under sommeren Comic-Con i San Diego. Oss andre på nettet har ikke fått sett denne teaseren ennå, men her er en fyr fra IGN som forklarer etter beste evne:

Men det skal ikke mye til for at den blir bedre enn Roland Emmerich‘ versjon fra 1998?