Det er ikke mye godt som kommer ut av kriger og katastrofer som andre verdenskrig, kanskje bortsett fra alle de gode seriene og filmene vi får om dem i ettertid.

Når film- og tv-industrien kommer på beina igjen etter den fremtidige apokalypsen kommer vi sannsynligvis til å gå inn i en ny gullalder hva gjelder underholdning, med tanke på alle de gode post-apokalyptiske filmene og seriene vi allerede har laget, FØR apokalypsen. Tenk bare på «The Road», «Mad Max» og «The Walking Dead».

Nå er det annonsert enda mer post-apokalyptisk kultur:

Ifølge filmschoolrejects.com kommer «Archer»-skaper Adam Reed med en ny animasjonsserie med det Muhammed Ali-inspirerte navnet «Cassius and Clay». I serien forsøker damene Cassius Cordwood (Kaitlin Olson) og Shopcarter Clay (Lake Bell) å overleve i et post-apokalyptisk samfunn i sørstatene.

Olson er kanskje best kjent fra serien «It´s Always Sunny in Philadelphia», men er også med i «Finding Nemo»-oppfølgeren «Finding Dory», som kommer neste år. Bell skrev, produserte, regisserte og spilte i den godt mottate komedien «In a World» og har spilt i serier som «Boston Legal» og «How to Make it in America».

«Cassius and Clay» får ti episoder og har premiere i 2016, OG Reed fortsetter med en ny sesong «Archer»!

Promobilde fra den Archer-skaperens nye serie, «Cassius and Clay».
Promobilde fra Archer-skaperens nye serie, «Cassius and Clay».

I tillegg kan The Hollywood Reporter melde om at filmselskapene Lantica Media og Sobini Films har bestemt seg for å starte innspillingen av en post-apokalyptisk film hvor hovedpersonen er, ja du gjettet det, Zorro (!).

Istedenfor å kjempe mot korrupte gangstere ved å fekte og lage Z-er i klærne deres, skal Zorro, i filmen som har arbeidstittelen «Zorro Reborn», kjempe mot «tyranner». Innspillingen starter neste år, men prosjektet har foreløpig hverken regissør eller hovedrolleinnehaver.