I kveld starter altså FOX Crime opp med andre runde av antologiserien «American Horror Story», som får fem stjerner av vår anmelder Gøran Karlsvik.

Man trenger ikke å ha sett runde én av serien for å få utbytte av «American Horror Story: Asylum», men det hjelper såklart. Uansett er det en severdig serie, og en dvd-boks med de tolv første episodene kan nå bli din. Pluss at vi lodder ut litt annet småstæsj, som nøkkelringer, iPhone-deskler, «American Horror Story»-førstehjelpskrin osv.

Totalt er det fem pakker som skal sendes ut til dere før jul, og skal én av dem bli din må du svare på følgende spørsmål:

En av serieskaperne bak «American Horror Story» heter Ryan Murphy, og er mest kjent for sitt arbeid med «Glee». I 2003 slo han imidlertid gjennom med en strålende serie om to plastiske kirurger i Miami (som seinere flytter til Los Angeles). Hva heter denne serien?

Send svaret på e-post til joakim@comoyo.com innen fredag 14. desember.

Husk å inkludere navn og adresse i e-posten, og informasjonen din skal selvsagt ikke brukes til annet enn eventuelt å sende premie til.

Lykke til!