Når vi i her i Vesten setter vår lit til at superhelter som Batman, Supermann og Spider-Man skal redde dagen, vender de i Japan heller blikkene mot en mann med et par truser over ansiktet.

Mellom 1992 og 1993 serverte Hentai Kamen (Snuskemasken) hard rettferdighet i Shonen Jump, Japans største mangablad – der han blant annet delte plassen med «Dragon Ball Z».

Historien er rimelig rett på sak: High school-eleven Kyôsuke Shikijô er en kløpper på kampsport, men ikke like erfaren når det kommer til det motsatte kjønn. Når hans store kjærlighet kidnappes, drar Kyôsuke ved en feiltakelse et par truser over ansiktet i stedet for en superheltmaske. Noe som vekker hans iboende pervogener til live og forvandler ham til Hentai Kamen.

Til å komme fra et land der 90 prosent av humorkapitalen består av en jevn fordeling mellom sadistisk slapstick og småpervers buskis, oppleves «Hentai Kamen» besynderlig lite besynderlig. Han er riktignok ikke like stor som andre klassiske helter som Sailor Moon, Astro Boy eller Ultraman, men på et eller annet plan tar man det liksom for gitt at han faktisk skal eksistere.

Traileren til «Hentai Kamen» ser akkurat så vanvittig ut som forventet. Det beste er nesten hvordan den mellom scenene parodierer Marvels flinke blaing gjennom tegneseriesider. Og selvfølgelig hvordan Hentai Kamen, i likhet med alle andre ettertenksomme superhelter, sitter og skuer utover byen han har sverget å beskytte.

Før filmen har premiere (smugpremiere 6. april!) har filmskaperne også sluppet en liten skikk-og-bruk-film. Akkompagnert av hylende elgitarer viser Hentai Kamen deg veien til en bedre kino-opplevelse: