Etter en maratonhelg hvor Francis Underwood nok en gang har brent seg ettertrykkelig inn på netthinnen (adjø, 11 timer, hvordan kunne dere passere så kjapt?) er det kanskje lett å glemme at Netflix er mer enn bare «House of Cards».

Det er muligens årsaken til at streamingtjenesten nå har valgt å slenge ut første teaser for andre sesong av Jenji Kohans fengselsdrama «Orange is the New Black», sammen med datoen for premieren (eller startskuddet for nok en maratonhelg, alt ettersom hvordan du ser det): 6. juni.

Det er ikke mye vi kan lese ut av den lille 15-sekunderssnutten som serveres her, men at Red ser bekymra ut og Pornstache ser vagt fornøyd ut (tror jeg?) kan jo være et tegn på at doptrøbbelet fra første sesong bak murene vil tilta i styrke.

Tipper Red likevel gjør et grusomt comeback, i likhet med den sluskete åpningssekvensen (som likevel aldri kan bli like fæl som «The L Word»-vignetten, som faktisk burde resultert i fengselsstraffer for alle involverte).

Ellers… folk vi liker og vil se igjen vil bli sett igjen på likandes vis (det blir topp å få et gjensyn med Crazy Eyes), mens uttrykket til Piper der på slutten enten betyr at hun nettopp har fått en kreftdiagnose eller at hun er blitt tøffere i trynet.

Antagelig det siste.