Det ble skapt bølger, mildt sagt, på internett i helgen da en dame ved navn Jasmine Tridevil la ut bilder og videoer av seg selv på stort sett alle sosiale medier.

Hva som skapte så stor blest? Hennes tredje bryst, vel:

Ifølge dama selv hadde hun brukt 20.000 dollar på plastisk kirurgi, i håp om å sikre seg sitt eget realityshow på MTV.

Det første vi tenkte på da saken begynte å gjøre sine runder på nettet, var:

1) Hvor lang tid tar det før denne spøken blir avslørt?

og

2) Hun dama her fra den originale «Total Recall»-filmen:

totalrecall

… som selvfølgelig også dukket opp i nyinnspillingen fra 2012:

Det begynte selvfølgelig kjapt å kime i alarmbjellene til mange der ute, spesielt da det viste seg at Tridevil egentlig het Alisha Hessler, og tidligere hadde blitt arrestert for bruk av falskt id-kort samt andre ting som ikke talte i favør av hennes oppriktighet.

Som vanlig var det sladrenettstedet TMZ som til slutt kom til bunns i mysteriet, da de sporet opp en politirapport som stammet fra et tyveri av en bag tilhørende Hessler. Hva som var oppi bagen? En protese med tre bryster verdt 5000 dollar.

Tyvene ble raskt tatt, etter at et videokamera fanget opp at tyvene stjal bagen fra bagasjebåndet på flyplassen i Tampa tidligere i år.

For alt vi vet, dukker alt dette opp i en realityserie på MTV eller et annet sted – det ER jo en artig spøk å dra på alle verdens medier, spesielt ettersom altfor mange gikk rett på limpinnen.

Om det hele ikke bare var verdens beste pr-stunt for den kommende sesongen av «American Horror Story», da (med den passende undertittelen «Freak Show») der Angela Bassett dukker opp i denne rollen:

angela