En ser for seg at Zachary Quinto stirra veldig intenst på folk som barn.

Folk ble irriterte.

– Gå og stirr intenst et annet sted, sa de.

– Greit, svarte vesle Quinto.

– Jeg stikker til Hollywood og stirrer intenst der i stedet.

Og da han ble voksen var det akkurat det han gjorde.

Én dag brøt han seg inn i kontorlandskapet til et agentbyrå som håndterte skuespillere for å stirre ekstra intenst over kanten på skilleveggene til kontoravlukkene.

Sikkerhetsvakta som egentlig skulle kaste ham ut så noe i ham og bestemte seg i stedet for å kontakte en av agentene og si:

– Burde dere ikke signere ham i stedet for å kaste ham ut? Hører han ikke hjemme her, blant stjernene?

Etter at sikkerhetsvakta var oppsagt med øyeblikkelig virkning og ført ut av bygningen sammen med Quinto, gråt han sine modige tårer.

Men eks-vakta hadde tro på sin nye venn, så mye at han brukte alle sparepengene på å starte sitt eget agentbyrå for å representere ham.

Skuffelsen (og det økonomiske tapet) var derfor stor da Quinto i stedet skaffet seg en ordentlig agent som raskt ordnet ham en filmkarriere basert på intense stirrende øyne.

Han spilte Sylar i «Heroes», Spock i «Star Trek»-filmene og nå er han pi-nah-døh klar for en gjesteopptreden i Lena Dunhams fabelaktige tv-serie «Girls» (som for noen måneder siden dessverre fikk innspillingsnekt av det universitetet i Iowa Hanna Horvath kommer inn på i slutten av tredje sesong).

Ifølge A.V. Club koker den foreløpige informasjonen om rollefiguren hans ned til at «han kommer til å ha på seg et forkle».

Dette har ført til at flere i kommentarfeltet under artikkelen nå håper Quintos rolle vil, i den høystærede Dunhamske tradisjon, være av den nakne sorten.

Scrawler skriver:

– Han har på et forkle… og ingenting annet? Vær så snill?

Hvorpå elegant titulerte BonerTime følger opp:

– Vel, det og litt skjeggstubber.

Raymond Luxury-Yacht hopper inn i samtalen:

– Kjønnshårstubber, håper jeg!

Samtidig moderer Scrawler sin tidligere forespørsel om at Quinto kun skal ha på seg forkle.

– Briller på, er du snill.

Her benytter BonerTime sjansen til å fortelle om et av sitt livs store håp.

– Jeg håper innfatningen på de brillene ikke er det eneste på Quinto som er tjukt.

Akk! En samtale på nettet nesten like inspirerende som det apokalyptiske/legendariske kommentarfeltet som oppsto da en australsk radiostasjon ifølge The Concourse nylig delte oppskriften på regnbuekake.