Er du velstående, eldre, høyt utdannet og for det meste kvinne, har du antakelig fulgt med på «The Crown». Da er du sikkert også spent på hvordan det blir når serien snart kommer tilbake med nye skuespillere for å dekke den britiske dronningas liv og levned gjennom seksti- og søtti-åra.

Det er allerede kjent at Olivia Colman tar over hovedrollen som Elizabeth II, at hennes medskuespiller fra «The Night Manager», Tobias Menzies, blir den nye Prins Philip og at Helena Bonham-Carter blir prinsesse Margaret i sesong tre, som dekker andre halvdel av seksti- og førte halvdel av søttitallet.

Det første tekoppen som dronning. Olivia Colman som Elizabeth i det første bildet som er offentliggjort fra sesong tre av «The Crown».

Også Camilla Parker-Bowles skal dukke opp i denne sesongen, i skikkelsen til Emerald Fennell («Call the Midwife»).

I sesong 4, som trolig kommer på skjermen om to år, vil vi formodentlig bevege oss inn på 80-tallet. Og mens vi venter i spenning på hvem som skal spille Diana er det nå klart at Gillian Anderson fra «X-Files» har fått rollen som Margaret Thatcher.

Hun skriver seg dermed inn i en lang linje av skuespillere som tolker den konservativ statsministeren som regjerte Storbritannia fra 1979 til 1990 – inkludert Meryl Streep i 2011-filmen «The Iron Lady» og Lesley Manville i 2006-filmen «The Queen», som Netflix-serien er en slags videreutvikling av.

Det er også en rolle som viderefører Andersons fine karrierebane i det siste: Fra et gjenoppstått «X-Files» i fjor til en kritiker-applaudert rolle i den nylig Netflix-publiserte tenåringskomedieserien «Sex Education» i år.

Og snart blir hun å se i den tysk-amerikanske indiekomedien «The Sunlit Night», som ble spilt inn i Lofoten i sommer.