På midten av 90-tallet var «Fresh Prince i Bel Air» en tvingende nødvendighet for alle som var utslitte etter skolen, og som hadde behov for 22 minutter med fjærlett underholdning. Holder skoleelever fortsatt på med slikt? Tar de til takke med hva enn kanalene bestemmer seg for å sende klokka halv fem, eller er det rett på nett i stedet?

Uansett: Det er med en viss varme vi husker Will Smiths perfekt trimmede hårsveis og familien Banks: Det enerådende foreldreparet, butleren Geoffrey og barna Asley, Hillary og Carlton. Og hvem kom på besøk når stemningen ble i overkant stiv av alle de perfekt strøkne Ralph Lauren-skjortene? Smiths rapkollega DJ Jazzy Jeff, såklart.

Like mye som vi minnes Carltons danserutine – et slags Gangnam Style for Bel Air, helt uten satiriske undertoner – husker vi også vignetten, der en rappende Smith skildret reisen fra et slitent bymiljø til en skinnende forstad.

I hva som må være den rareste coverversjonen av låta noensinne har teksten blitt oversatt gjennom Google Translates samtlige 64 språk og siden tilbake til engelsk. Resultatet er et lingvistisk mareritt, og du ser det her:

Og vi har selvfølgelig ikke glemt originalen: