Det finnes ikke noe som er mer hjerteknusende enn voksne menn og kvinner som aldri gir opp pop/rockestjernedrømmen. Jeg har for eksempel ikke klart å se på «The Voice» (TV 2) igjen etter at han litt aldrende fyren som hadde med seg sønnen sin backstage ikke kom videre.

Synet av sønnen oppløst i tårer… Helt ulidelig.

Det er derfor ikke helt sikkert at jeg kommer til å orke «The Rocka», en slags mockumentary om en fiktiv amatørartist som kaller seg Big B Thunders, og som slutter i jobben for å prøve det norske rockestjernelivet (som stort sett består av konserter i halvtomme lokaler, småpinlige opptredener på lokalradiostasjoner etc.).

Trailer ble sluppet i dag, se den over.

Hovedrollen i «The Rocka» spilles av Hans Bastian Borg, en skrue som driver produksjonsselskapet Graceland Films i Åsgårdstrand sammen med filmens regissør Robert Næss.

I traileren dukker dessuten Thomas Seltzer og Arne Hvidsten (!) opp, i tillegg til folk som Brage Kvasbø, Thor Staff Christiansen, Kristin Magnus, Harald Borg, Ronni le Tekrø, John Nordahl, Lars Beckstrøm, Knut Erik Østgård og Ulrikke Benestad.

Traileren funker jo ålreit med et folkelig premiss, Borg virker som en karismatisk hovedkarakter, men om dette skal holde til noe mer enn sketsjmateriale bør manus holde høyt nivå.

Det er ikke helt lovende at tidligere oppgitt premieredato (16. mars) ikke lenger er å finne hos Filmweb, og at det heller ikke er mulig å finne noen konkret premieredato på filmens Facebookside eller andre steder.

Men ok. Det er kanskje rocka å ikke forholde seg til sånne ting.