At regissørbrødrene Mark og Jay Duplass har en høy stjerne blant dagens komiskuespillere er åpenbart. John C. Reilly og Jonah Hill hadde hovedrollene i brødrenes forrige film, den bare delvis vellykkede «Cyrus», og nå har de to fått Jason Segel (sist sett i «The Muppets») og Ed Helms («The Hangover») til å spille hovedrollene i «Jeff Who Lives at Home», som i dag fikk en trailer.

Dette er en historie om to brødre i 30-årene, der den ene fremdeles bor i kjelleren hos sin mor (spilt av Susan Sarandon) som hater ham, mens den andre er forhatt av alle – ikke minst av ekskona som ser ut til å bedra ham.

Mark og Jay Duplass lager filmer med tung indieestetikk, mumblecore blant kjennere, men fine ting oppstår jo når de kan plukke fra (nest) øverste hylle av komikere/skuespillere.

Jeg får i hvert fall en veldig god følelse av traileren.

De som har sett filmen, rapporterer at «Jeff Who Lives at Home» egentlig ikke er en veldig lattervekkende affære (de få slapstick-øyeblikkene har vel funnet veien til traileren), men at det er en ganske ambisiøs film om livsvalg og om skjebne.

Filmen ble blant annet vist under Toronto International Film Festival, der det ble slått fast at den definitivt er en bestenotering for Duplass-brødrene til nå.

«Cyrus» kom aldri på kino i Norge, og det er vel tvilsomt om «Jeff Who Lives at Home» gjør det også. Men vi lover i det minste å si ifra når den kommer på Video on Demand.