2011 var et godt år for den velskrevne romantiske komedien, med «Crazy, Stupid Love» og – selvfølgelig – «Bridesmaids» som de soleklare høydepunktene.

Og dette året trenger ikke bli stort dårligere – Jason Segels «The Five Year Engagement» ser ganske lovende ut, og nå kommer altså en ny trailer til «Friends with Kids», som vi anbefaler deg å se i videovinduet over.

«Friends with Kids» er jo på mange måter en «Bridesmaids»-reunion, da Kristen Wiig, Jon Hamm, Maya Rudolph og Chris O’Dowd alle har spilt i begge filmene.

Normalt ville disse navnene garantert for at forventningsbarometeret nådde en høyere temperatur enn en sekser, men problemet er at filmen allerede har hatt premiere under Toronto International Film Festival, der de fleste kritikere som er verdt å stole på meldte om gode skuespillere, en god del fiffige øyeblikk – men at filmen feiget ut og ble voldsomt konvensjonell på slutten.

For tiden står filmen med 6,3 i rating hos IMDB.

«Friends with Kids» følger to venner (spilt av strålende Adam Scott og manusforfatter/regissør – og Jon Hamms kjæreste – Jennifer Westfeldt) som ikke har noe romantisk forhold, men som bestemmer seg for å få et barn sammen likevel mens de samtidig dater andre. Dette får selvfølgelig voldsomme konsekvenser både for deres omgivelser og for forholdet dem imellom.

Til tross for noen negative kritikker er traileren uansett velprodusert – den får filmen til å virke smartere enn den kanskje egentlig er, hvis vi da skal tro amerikanske kritikere.

Noen ord om Jon Hamm til slutt: Mange stusser kanskje litt over at «Mad Men»-sjefen til stadighet dukker opp i komedier, men faktum er jo at Hamm lenge forsøkte å slå seg opp som komiker parallelt med servitørjobbene tidlig i karrieren.

I den siste episoden av podcasten til komikerkompis Doug Benson avslører også Hamm premieredato for kommende sesong av «Mad Men» i USA: 25. mars.