Oppdatering: Det tok ikke så lang tid før Youtube reagerte, gitt. Men takket være noe mer frisinnede Vimeo fikk vi da byttet den ut, og videoen i toppen skal nå fungere igjen.

—-

Markedskampanjen til Lars von Triers «Nymphomaniac» må jo sies å være temmelig omfattende, med stadige små drypp i form av klipp, plakater og nye opplysninger i forkant av premieren.

Nå er det sluppet et nytt lite klipp, fra kapittel fem – «The Little Organ School».

Se det selv i videovinduet øverst.

Mens tidligere klipp har vært relativt trygge å se selv på jobb, drar det seg til med mer naken hud nå. Stacy Martin har seg nemlig med Shia LaBeouf og Nicolas Bro, til tonene av et massivt kirkeorgel. Og krøssklippet med noen fryktelige symboltunge klipp av en gepard og dets bytte.

Eller er det en leopard? Vettasøren. Vi jobber da ikke i Harvest, heller.

I september hadde Montages en massiv artikkel med masse detaljer om «Nymphomaniac» – da artikkelen ble skrevet var filmen i utgangspunktet fem timer lang (det planlegges å dele den opp i to volum).

Filmen handler om en kvinnes erotiske reise fra fødselen til hun er omtrent i femtiårsalderen, og skal ifølge Montages ligge nærmere komedien enn noe von Trier har laget siden «Idiotene» og «Direktøren for det hele».