Det har vært like mye fram og tilbake med Quentin Tarantinos kommende film «The Hateful Eight» som i en gjennomsnittlig replikkveksling i en av hans filmer.

Men. Så går tiden, ting ordner seg, og vips: Vi får en gloriøs trailer med de første ordentlige bildene av hva vi kan forvente:

Og hellandussan, hvor skal man begynne?

De som allerede har lest det lekkede manus (som mildt sagt skapte mye trøbbel) får tydelig bekreftet sine mistanker om at filmen trygt kan beskrives som et slags kammerspill (som som sikkert gjorde det lettere å forsvare den  kostyme- og rekvistittfri høytlesningen fra en teaterscene i fjor).

Det vil uansett gå hardere for seg enn vi kanskje er vant til fra andre typiske kammerspill. Ikke bare målt i fysiske voldsomheter, men også i det som kan forventes strømme fra munnene til kjente Tarantino-fjes som Samuel L. JacksonWalton GogginsTim RothMichael Madsen, Kurt Russell og Bruce Dern.

Alt sammen er filmet i Ultra Panavision 70-formatet, noe som i hvert fall sikrer en visuelt slående opplevelse når filmen kommer på kino 8. januar 2016