Man skulle nesten tro at de første glimtene fra «Breaking Bad»-spinoffen «Better Call Saul», som vil handle om den ambulansejagende, dopvennlige advokaten Saul Goodman (Bob Odenkirk) ville komme i form av en slags reklame av den sorten vi ellers kjenner ham fra:

Men, nei – serien som etter planen kommer på tv i USA i februar neste år (etter en utsettelse), ble i helgen teaset på AMC med følgende vesle videosnutt på spede ni sekunder (sorry for dårlig opptak):

Det Goodman sier i klippet er som følger:

Lawyers, we’re like health insurance. You hope you never need it, but man oh man, not having it? No.

Som The Guardian påpeker, vil ivrige seere av «Breaking Bad» legge merke til at Goodmans hår er litt tykkere enn vi ble vant til i «Breaking Bad».

Det stemmer overens med det AMC tidligere har avslørt om at serien vil foregå i 2002, seks år før Saul møtte Walter White i «Breaking Bad» – han gikk da under navnet Jimmy McGill.  Tidligere har Odenkirk også insinuert at serien muligens også vil by på et møte med White/Heisenberg.

Her hjemme på berget er det Netflix som har sikret seg rettighetene på «Better Call Saul». De planlegger å sende episodene kort tid etter USA-visningen, slik de gjorde med sistesesongen av «Breaking Bad» i England.

Tidligere i sommer begynte AMC oppkjøringen til serien også med en utendørskampanje i New Mexico, med telefonnummeret til advokat James M. McGill. Dette er det man får høre når man ringer nummeret på plakaten.