For bare en times tid siden postet James Gunn en Facebook-melding om at han flytter til Storbritannia for de neste ni månedene.

Hva han skal gjøre der? Spille inn Marvels neste storfilm «Guardians of the Galaxy», vel! Det er vi veldig glade for at han gjør.

Men det er altså ikke det som er kveldens største nyhet om den smått bisarre superheltgjengen som snart skal bli husholdningsnavn verden rundt: Den første skuespilleren er ifølge Deadline nå klar for filmen.

Vi har de siste årene blitt kjent med en stadig mer veltrent Chris Pratt fra filmer som «Moneyball», «Zero Dark Thirthy» og ikke minst tv-serien «Parks and Recreation».

Nå blir han aktuell i rollen som Peter Quill, etterhvert mer kjent som Star-Lord – et menneskefødt strategisk geni som utvikler ekstremt gode kampevner takket være utenomjordiske krefter og våpen.

Quill leder an for resten av den intergalaktisk snodige gjengen, som ellers består av blant annet en rakettskytende vaskebjørn og et snakkende tre. Nå er vi spent på resten av skuespillerne!

Filmen skal være premiereklar i august 2014. Frem mot det kommer det sikkert lassevis av spennende info om filmen (fikk du forresten med deg den store Hulken-lekkasjen her om dagen?).