Nye detaljer om Michael Bays «Teenage Mutant Ninja Turtles»-film ramlet mandag ut på nettet etter at filmstudioet Paramount viste første glimt fra filmen på CinemaCon 2014.

Meredith Woerner hos io9 beskriver skilpaddenes ansikter som grønne utgaver av Landon Meiers mildt sagt uhyggelige babymasker.

Babymask

– Men med Voldemorts nese og veldig barneaktige øyne. Det er veldig merkelig, men omtrent som forventet, skriver Woerner.

Forøvrig forteller hun at skilpaddene også er massivt store, i motsetning til actionfigurene som har blitt lekket tidligere (bildet over).

Foruten utseendet til skilpaddene er kanskje den største nyheten i traileren at Bay og kompani har endret bakgrunnshistorien om skilpaddene.

Det hele åpner nemlig med at William Fichtner, i rollen som Shredder, forteller April O’Neill (Megan Fox) at han skapte ninjaskilpaddene for å bekjempe kriminalitet.

Skammelig og trist for alle som var åtte år gamle i 1990 og vet hva som egentlig skjedde.

Også IGNs Jim Vevjoda så traileren.

– Tonen er streitere og mer alvorlig enn forventet. Skilpaddene kødder litt her og der, men spøkene forsvinner litt oppi action-handlingen, skriver han.

– Skilpaddene presenteres definitivt som ekstraordinære vesener som entrer Aprils «virkelige» verden, heller enn at hun popper opp som en sekundær menneskelig rollefigur.

Foruten å også vise scenen hvor April møter skilpaddene for første gang avslører ikke traileren veldig mye nytt, men Woerner forteller at hun har stor tro på at skurken over alle skurker vil levere.

Shredder, spilt av Fichtner, kommer sannsynligvis til å bli totalt fantastisk.

Filmen skal ha premiere 8. august, og den første traileren er forhåpentligvis ikke alt for langt unna for oss andre heller.

Foto: actoys.net