Det er kanskje en smule tidlig å begynne seg å glede seg til sesong sju av «Dexter», som begynner på amerikansk tv i september.

Men pokker heller, når Showtime allerede nå sender ut den første teaservideoen, kan vi heller ikke la være.

Ikke at teaseren røper så veldig mye av hva vi har i vente, alt den viser er bokstaven ‘T’ som uttegner seg i blod (via det karakteristiske kinnkuttet Dexter påfører sine «ofre»?), mens vi hører Dexter-skuespiller Michael C. Hall si «Maybe everything is exactly as it should be …» Det er alt, og kanskje er det også nok?

Som vi husker fra slutten av sesong seks – og her kommer en ENORM SPOILER!! om du ikke har sett den allerede – kunne vi der se Dexters stesøster Debra (spilt av Halls ekskone Jennifer Carpenter) ta Dexter på fersken midt i et mord. Og når de to (riktignok ikke-biologiske) søsknene også begynner å få forbudte følelser overfor hverandre, kan det virkelig begynne å bli interessant – er det kanskje dette sitatet i teaseren spiller på?

Sesong sju av «Dexter» begynner altså i USA 30. september, og forhåpentligvis tar det ikke altfor lang tid før den dukker opp på Canal+ etter det.