Har vi mestret den intetsigende overskriftens edle kunst, eller?

Om det ikke var tydelig nok fra før, så inneholder denne saken definitivt spoilere for den sjuende sesongfinalen av «Game of Thrones», samtidig som den potensielt også spoiler bittelitt av sesong åtte via intrikate spekulasjoner.

Vi nevner visst «Westworld»-finalen også.

For sikkerhets skyld:

SPOILERE HER, ALTSÅ

Med høflighetsfrasene overstått kan vi nå si at den høyst spekulative spekulasjons-sagaen om Tormund Giantsbane, spilt av Kristofer Hivju, fortsetter.

Da vi så rødtoppen sist sto han på den store isveggen idet en udød drage blåste den i biter med det som nå har blitt bekreftet i Huffington Post av regissør Jeremy Podeswa som magisk blå ild (altså ikke frostpust).

Det var (og er) uvisst om han strøk med i angrepet, og resultatet ute i den virkelige verden var dermed at den store snakkisen etter sesongfinalen til verdens største tv-serie var om hvorvidt en norsk birolle hadde overlevd.

Som om ikke Ingrid Bolsø Berdals glansnummer i fjorårets «Westworld»-finale var nok, altså.

I etterkant av sesongfinalen har spekulasjoner og teorier rundt Tormunds skjebne gått frem og tilbake, blant annet fordi biter av veggen sto igjen etter angrepet.

Nå har veldig veldig årvåkne og analytiske fans ifølge The Telegraph finkjemmet bildene ytterligere, og funnet ytterligere bevis som taler for at Hivju vil kunne fortsette å stemple inn til arbeid også i seriens åttende sesong.

Det siste glimtet vårt av Tormund er nemlig ved en bebygget del av veggen, og med lupe (evt. ved å blåse opp bildet digitalt) kan man se små sorte prikker som indikerer byggverk på delen som står igjen.

Med andre ord et stort plusspoeng for teorien om at Tormund har overlevd.

Nok et bonuspoeng kommer i form av en dyptgående analyse av Entertainment Weekly-journalist James Hibberd‘s gjøren og laden.

Ifølge nettstedet Joe har nemlig Hibberd gla’jobben med å alltid være den første som intervjuer skuespillere som har blitt drept i serien.

Dermed er det påfallende at Hibberd ikke har intervjuet Hivju etter sesongfinalen.

Hivju selv later imidlertid ikke til å vite hvor i verden han befinner seg, men slapp følgende meldingInstagram sammen med Richard Dormer som spiller Beric (også muligens død/overlevd oppe på veggen):