Filter har nå eksistert i over to år, og i løpet av den tiden har noen av Norges aller skarpeste penner og flinkeste popkulturhjerner skrevet for oss.

Men vi trenger flere folk med gode ideer!

Forhåpentlig kjenner du Filter fra før: Vi liker å skrive veldig tøysete og/eller veldig smart om norsk og internasjonal tv og film. Vi har fokus på å være kjapt ute med nyheter, men unner oss også tid til kommentarer, analyse og småfeatures/fenomensaker innimellom.

Hvem er du? Aner ikke – kanskje er du journaliststudent som har lyst til å skrive nyhetssaker for oss innimellom. Eller du er forsker som har lyst til å skrive én sak om fagfeltet ditt knyttet til en aktuell film. Eller du er komiker som savner et sted å skrive morsomt. Eller du har superpeiling på film, og har et par ideer til skikkelig grundige saker som du savner på trykk i norske medier.

Det er i hvert fall ingen ulempe om du er kvinne, for det hender det er i overkant pølsefest hos oss.

Tror du at du har noe å bidra med? Send oss en e-post.

Du trenger ikke skrive noen lang søknad, langt viktigere er det at du kommer opp med et par ideer til saker du har lyst til å skrive. Dessuten må du gjerne legge ved noen ord om bakgrunnen og erfaringen din.

Alle som jobber med Filter har andre jobber ved siden av, og dessverre blir ingen rike av å jobbe med oss. Men arbeidet du gjør skal være betalt, du får skrivetrening og mulighet til å påvirke hvilken retning vi skal gå i.

Vi har også en distribusjonsavtale med Dagbladet, som gjør at du potensielt skriver for mange mennesker.

Håper å høre fra deg!