Herregud, så mye tv-drama det er der ute. Stadig flere strømmetjenester kjemper om oppmerksomheten, og Netflix alene vil lansere rundt 700 nye, egenproduserte serier og filmer i inneværende år.

Ja, du leste rett. 700.

Dette kommer på toppen av alt av tv som ble lansert i fjor, og året før der, og året før der, og så videre tilbake til brødrene Lumiére lanserte «Et tog ankommer stasjonen» som de første levende bildene, tilbake i koleraens glansdager.

Resultatet av denne overfloden er at det er et vell av fantastiske fortellinger som bare venter på å innta øyeeplene dine. Men også at man kan bli sittende apatisk foran skjermen, evig scrollende gjennom meny etter meny, helt uten evne til å avgjøre hva det er man skal investere tiden sin i.

Det er åpenbart at du trenger en veiviser. Og hadde det ikke vært hendig om denne veiviseren alltid var tilgjengelig på mobilen din?

Det synes vi i Filter Film og TV. Derfor lanserer vi i dag en bot som ukentlig gir deg tips om det beste innholdet på de store strømmetjenestene, direkte i Facebook Messenger.

Å abonnere på boten er helt gratis, og krever bare at du er på Facebook. Du kan melde deg på boten ved å klikke  på denne blå knappen:

 

(Ser du ingen blå knapp? Da kan du trykke på denne linken, og velge «GET STARTED»).

Vi vil veldig gjerne vite hva du synes om boten. Enten det er ris eller ros, ting som ikke fungerer eller noe som fungerer ekstra godt, er du velkommen til å fortelle oss om det i en mail (og synes du det er paradoksalt, så ja, du kan selvsagt chatte med oss på Facebook også).