Komikere er som regel intenst selvopptatte folk, som oftest er de morsomme, og titt og ofte er de komiske evnene deres kompensasjon for en eller annen indre demon (depresjon, mangel på anerkjennelse) som løses ved hjelp av selvmedisinering, dop og/eller alkohol.

Perfekte folk å lage film om, med andre ord.

Og ingen er tilsynelatende mer perfekt for en sånn type film enn «Saturday Night Live»-legenden John Belushi. Faktisk er det laget opptil flere spillefilmer om fyren tidligere (Michael Chiklis!)…

…men det er kanskje på tide igjen, og ifølge The Hollywood Reporter har nå Warner fått fortgang i et Belushi-prosjekt de har liggende i skuffen i et par år.

Tidligere har regissør Todd Phillips («The Hangover»-filmene) vært tilknyttet prosjektet, men Warner har i steden bestemt seg for å skalere ned filmen og gi regijobben til debutant Steve Conrad.

Men det store spørsmålet er jo hvem som skal spille Belushi. Og også her har The Hollywood Reporter endel tips – de mener blant annet å vite at regissøren har vært i møte med Emile Hirsch og Adam Devine, mens navnet til Joaquin Phoenix heller ikke er helt ute av bildet.

Warner seg for seg innspillingsstart til våren.

Så skulle vi gjerne gitt deg noen «Saturday Night Live»-klipp helt på slutten, men NBC er dessverre uhyre effektive med å blokkere sånt for brukere utenfor USA.

Men vi kan jo mimre litt tilbake til «Animal House», da.

Hvem skal forresten spille Einar Tørnquist i filmen om hans liv?