Det ringer i telefonen. I kinosalen. Og jaggu er det ikke noen som tar den og begynner å snakke.

Vi har alle vært der, og vi er alle blitt irriterte. Eller latterfulle. Eller snudd oss med det stygge blikket som sjelden eller aldri følges opp med noe mer enn dyp indignasjon.

Så har du sånne som filmbloggeren Alex Billington, eier av Firstshowing.net. Da han var på en midnattsvisning av «The Sacrament» under filmfestivalen i Toronto mandag, ringte han like godt politiet da noen i salen brukte telefonen.

Ikke for å ringe, men «bare» for å sende eposter og tekstmeldinger. Og kanskje ta et bilde?

Ifølge Billington fikk han bare latter i respons fra politiet, men på Twitter fortsatte han å påstå at han var bekymret for filmen, som han trodde var i ferd med å bli piratkopiert. Noen av tweetene er nå slettet, men den originale har skapt en for mange etterlengtet debatt, spesielt for de av oss som har vært tilstede på filmvisninger for presse og bransjefolk på festivaler. «Jeg kjemper bare en kamp for det gode, selv om alle ikke er enig med mine metoder», skrev han blant annet på Twitter.

Kanskje noe ekstreme metoder, men Billington har også fått en god del støtte fra andre twitrere – spesielt de som er mye på industrivisninger.

Så, du som sitter der i mørket med lysstyrken på full styrke og lyden på – hør på Hitchcock, a: