Vi har tidligere skrevet om de to «Jungleboken»-filmene som er på vei, men det er altså først nå med den første traileren at vi blir gitt et skikkelig inntrykk av hva vi har i vente – ihvertfall fra den ene parten. (Andy Serkis og Warner Bros versjon ventes ikke før 2017)

Disney og regissør Jon Favreau (Iron Man, Chef) har jobbet sammen i flere år nå med en animert nyversjon av den gamle klassikeren, og vi må bare si at de nye animasjonene ser mildt sagt: GANSKE så spektakulære ut!

Bare sjekk ut traileren Disney slapp i kveld:

Utifra denne traileren, kan man kanskje anta at filmen legger seg på en litt mørkere tone enn den gamle tegneserieklassikeren? Kanskje det ikke blir like lett for dyra i jungelen å kaste fra seg alle bekymringer og le denne gangen?

Disney ler nok hele veien til banken uansett, og vi syns det lover bra at de holder seg tro til gamle historien om den foreldreløse Mowgli – som visstnok er en av få live-action elementer i filmen (resten CGI) – og hans liv i den mangfoldige jungelen hvor han blir oppdratt av bla. en sort panter, en ulveflokk, pluss en fryktelig jovial feit bjørn.

Filmen har fått med seg vokaltalentene til flinke skuespillere som Ben Kingsley (Bagheera), Lupita Nyong’o (Rakcha/Nisha), Christopher Walken (Kong Louie), Idris Elba (Shere Khan), Scarlett Johansson (Kaa) og Bill Murray (Baloo). «Jungelboken» har amerikansk premiere den 15.april 2016, mens vi foreløpig ikke har fått klar en norske lanseringsdato ennå. Men vi lover selvfølgelig å si ifra, fort som fy!

tjb-jf-small