Etter flere grove og stadig mer seksualiserte trusler mot meg, min familie og dyrene på gården min, har jeg besluttet å skrive denne teksten hvor jeg vil anbefale noen tv-serier som er både morsomme og uforutsigbare.

Jeg håper dette vil gi meg litt fred.

Jeg har kontaktet FBI flere ganger, men de svarer bare at de ikke  forstår hva jeg sier fordi jeg skriver på norsk.

Det er mange grunner til å se på tv-serier. Noen ser på fordi de vil slå i hjel tid, mens andre ser på fordi de gråter og prøver å skjule det for de andre i rommet ved å sette på en tv-serie.

Jeg er ikke en av dem, jeg er veldig kul og gråter aldri.

Om du hører rykter om noe annet er det bare tull.

Jeg liker spesielt godt serier hvor man blir litt overrasket. Derfor har jeg laget en  liste over fem serier som i tillegg til å være morsomme er litt uforutsigbare.

 

1: The Eric André Show

Surrealistisk talkshow hvor den psykisk ustabile programlederen Eric André intervjuer gjester og utsetter folk på gata for forferdelige ting via skjult kamera.

Gjestene i programmet er ofte mennesker som ikke er i nærheten av å minne om den de presenteres som, her er for eksempel et bilde fra da «Arnold Schwarzenegger» var gjest i sesong 1:

arnold1

Programmet har riktignok fått med seg litt større navn etter hvert, både Seth Rogen og Lauren Conrad har vært med i sesong tre.

I tillegg til Eric André ledes det av standupkomikeren Hannibal Burress, og åpner alltid med at programleder Andre knuser alt i studio og utsetter seg selv for forskjellige typer smerte, før det trilles ut et helt nytt sett og programmet starter.

Ikke akkurat en HELT NORMAL måte å starte et talkshow på, eller hva? Nei, det er det ikke. Dette bildet oppsummerer egentlig programmet ganske bra:

ericandre

Er du på jakt etter noe helt nytt og dritmorsomt, se på dette. Er du på jakt etter noe gammelt og dritkjedelig kan jeg selge deg kona mi! 😉

Neida, bare tuller, jeg er ikke gift og har ingen venner…

 

2: Review with Forrest MacNeil

review

I dette programmet møter vi karakteren Forrest MacNeil, en middelaldrende mann som i stedet for å teste bøker, mat og musikk tester selve livet, og alt man kan oppleve. For eksempel det å bli narkoman, være rasist eller det å ha en bestevenn, for så å anmelde det på en skala fra null til fire stjerner.

MacNeil er så dedikert til programmet at det ofte ødelegger privatlivet hans, for eksempel når han tester det å skille seg. Programmet er basert på det australske programmet «Review with Myles Barlow».

 

3: Check it out! With Dr. Steve Brule

brule

Spin-off fra «Tim & Eric Awesome Show Great Job», hvor John C. Reilly spiller psykisk syke Dr. Steve Brule som bruker sitt eget magasinprogram til å ta for seg fenomener han er nysgjerrig på og sliter med å forstå, som for eksempel «vennskap» eller «verdensrommet».

Dr. Steve sliter nesten like mye i programlederrollen når han er alene i studio som han gjør når han intervjuer sine stakkars intetanende intervjuobjekter.

 

4: Human Giant

humangiant copy

«Human Giant» er et sketsjeprogram som gikk på MTV fra 2007 til 2008, med tre komikere (den mest kjente er kanskje Aziz Anzari fra bla. «Parks and Recreation»).  Formen i programmet er ikke så veldig banebrytende, men mange av sketsjene er rett og slett veldig morsomme.

For eksempel sketsjen om mannen som drar på Sea World med kjæresten sin:

 

5: Nathan For You

nathan-for-you

I dette programmet besøker komikeren Nathan Fielder ekte firmaer som sliter, og prøver å hjelpe dem med uvanlige løsninger. Som da han fikk et rengjøringsfirma til å reklamere med at de var verdens raskeste ved å vaske hus med 40 hushjelper om gangen, eller da han lagde en Youtube-video hvor det så ut som en gris reddet en geit fra å drukne for å gi mer publisitet til en dyrehage.

Her hjelper han en butikk som selger frozen yoghurt ved å lansere en helt ny smak. Nemlig bæsj.

Det var hele listen.  Kanskje har du allerede sett en eller flere av disse seriene før, og til deg vil jeg si: Slapp av litt, ‘a. Alle har ikke sett så mange serier som deg, vet du.

Hadde du hatt litt flere venner hadde du kanskje gjort noe annet enn å se på serier hele dagen – eller hva, tjukken?